Η εταιρεία ΤΡΥΦΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου και συγκεκριμένα με το εμπορικό κομμάτι του κλάδου. Iδρύθηκε το 1974 από τον Τρύφωνα Γιαννακόπουλο. Από το 1983 είναι και μέλος του Συνδέσμου Εμπόρων Αττικής.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Ρουφ Αττικής, διαθέτουμε  πλήρη υποδομή και κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό (γερανογέφυρες – κλαρκ) ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στην αγορά ένα  ολοκληρωμένο στοκ. Διαθέτουμε πανελλαδικά συστήματα αλουμινίου, εξαρτήματα αλλά και προφίλ διαφόρων διατομών και σχημάτων (καρέ – γωνίες – σωλήνες – λάμες), φύλλα αλουμινίου καθώς και προφίλ ειδικών εφαρμογών, όπως τα προφίλ για αμαξώματα, φύλλα etalbond, πάνελ οροφής, πόρτες αλουμινίου, πόμολα αλουμινίου, ασφάλειες κουφωμάτων, σίτες και ρολά αλουμινίου, κάγκελα αλουμινίου κ.α.

Η Εταιρεία μας διαθέτει ταινίες και φύλλα αλουμινίου, κοινά και γυαλιστερά, καθώς και φύλλα επικάλυψης μεταλλικών κτιρίων ιδανικά για κάθε χρήση. (Δάπεδα και σκάλες, αμαξώματα, ναυπηγική βιομηχανία, αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές εφαρμογές κλπ.)

Τα φύλλα αλουμινίου καλύπτουν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας (ΕΝ και AA/ASTM) και διακρίνονται για την ευκολία διαμόρφωσης, την αντοχή στη σκληρή χρήση ακόμα και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το μικρό βάρος και το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η συνεχής ενημέρωση των στελεχών της εταιρείας για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το αλουμίνιο μας εξασφαλίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο.

Τα προϊόντα που παρέχουμε διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, διαθέτοντας μεταξύ άλλων προϊόντα των Europa, Elval,  Etem, Sital, Viomal, Giesse, G-U.

Μεθοδικά και συντονισμένα προσπαθούμε πάντα να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε περισσότερο χρήσιμοι και ουσιαστικοί  για αυτούς που μας εμπιστεύονται.

Opening Hours

Monday

08:00-16:00

Tuesday

08:00-16:00

Wednesday

08:00-16:00

Thursday

08:00-16:00

Friday

08:00-16:00

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Δημαράκη 42, Αθήνα ΤΚ 11855

GPS

37.9762813, 23.6968364

Soc. Networks