Η ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1970 με δραστηριότητα στην κατασκευή ρολών ασφαλείας μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για βιομηχανίες , καταστήματα και οικίες.

Η εταιρεία με την μεγάλη τεχνική εμπειρία της σε συνδυασμό με τον συνεχή εκσυγχρονισμό με μηχανολογικό εξοπλισμό εξέλιξε τα προϊόντα της ώστε σήμερα να διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων όπου η μεγίστη ασφάλεια και η ποιότητα κατασκευής δένουν αρμονικά με την καλαίσθητη εμφάνιση.

Τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται με γνώμονα την εξασφάλιση και ικανοποίηση της ανάγκης του καταναλωτή για ασφάλεια και προστασία. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή τους, η άρτια τεχνική και τεχνολογική υποδομή των ιδιοκτήτων εγκαταστάσεων μας συντελεί ώστε το παραγόμενο προϊόν να ανταπεξέρχεται στις δυσκολότερες συνθήκες από κακόβουλες ενέργειες.

Η αξιοπιστία και η συνέπεια της εταιρείας μας σας εγγυάται την άμεση ανταπόκριση της σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά την πρόληψη και προστασία της ιδιόκτητες και δημόσιας περιουσίας.

Εταιρική φιλοσοφία

Για μας η σχέση με τον πελάτη ξεπερνά τα στενά όρια της εμπορικής συνεργασίας και επεκτείνεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και αλληλοσεβασμού. Αυτή η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας γεμίζει ευθύνη ως προς την ποιότητα των προϊόντων και ταυτόχρονα καθορίζει να δημιουργούμε νέες άξιες ενσωματώνοντας τις ξεχωριστές και κορυφαίες τεχνολογίες μας για να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας
ποιότητας.

Όραμα

Να επενδύουμε στην ποιότητα και τις νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα αναγνωρίζει τους ανθρώπους της, βοήθα την εξέλιξη τους, επενδύει στην τεχνική τους υποστήριξη και προωθεί την ιδέα της από κοινού ανάπτυξης έχοντας συμπαραστάτες όλους εσάς, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον και οραματιζόμαστε την εταιρεία πρότυπο που με σεβασμό ικανοποιεί κάθε ανάγκη της αγοράς.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  • ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ
  • ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ
  • ΡΟΛΑ & ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ
  • ΜΠΑΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

#64028_4_7_19

Opening Hours

Monday

08.00 - 16.00

Tuesday

08.00 - 16.00

Wednesday

08.00 - 16.00

Thursday

08.00 - 16.00

Friday

08.00 - 16.00

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Μενούνος Δημήτριος Ε.Π.Ε. - Ρολά - Γκαραζόπορτες, Κηφισού 54, Τ.Κ. 10442, Αθήνα

GPS

38.000112, 23.702249

Telephone
Soc. Networks