Απεριόριστες Λύσεις Πολυμερών Υλικών

Η εταιρεία REHAU συμβάλει διαρκώς με τις ενεργειακά αποδοτικές Κατασκευές, τη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Διαχείρισης των Υδάτων, καθώς επίσης για την Ευελιξία και τη Μελλοντική Διαβίωση στις περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις του αύριο. Η ικανότητα και η διάθεση για πρωτοπορία χάρισαν στη REHAU την κορυφαία θέση ως προμηθευτή συστημάτων και υπηρεσιών για λύσεις από πολυμερή υλικά στον Κατασκευαστικό κλάδο, τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και τη Βιομηχανία. Χάρη στον συνδυασμό της υψηλής ικανότητας ανάπτυξης και των μεγάλων αποκεντρωτικών οργανώσεων διανομής και υπηρεσιών, ο όμιλος REHAU συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς. Ο ύψιστος επαγγελματισμός, από την παραγωγή των υλικών έως την πώληση, όπως επίσης και τα πολλά οφέλη που προσφέρουν τα πολυμερή υλικά αποτελούν τη βασική προϋπόθεση, προκειμένου η εταιρεία, ως διακεκριμένη μάρκα, να απολαμβάνει την επιτυχία παγκοσμίως.

Εταιρική φιλοσοφία

Η εταιρεία REHAU, από την ίδρυσή της, επιδιώκει με μεμονωμένες προδιαγραφές υλικών να συνάπτει νέα πεδία εφαρμογής. Τα πρώτα βήματα: Αντικατάσταση των συμβατικών υλικών με πολυμερή υλικά μεγαλύτερης απόδοσης και η προσφορά πρόσθετης αξίας προς όφελος των πελατών μέσω δημιουργικές λύσεις συστημάτων.

Δυνατότητες

Η REHAU φροντίζει να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα χάρη στις ξεχωριστές καινοτομίες και την υψηλή αξιοπιστία. Η εταιρεία εφαρμόζει την τεχνογνωσία της στους κλάδους της Οικοδομής, της Αυτοκινητοβιομηχανίας και της Βιομηχανίας, και έχει κερδίσει διεθνώς την κορυφαία θέση όσον αφορά στα προϊόντα της, στις συμβουλές και στις υπηρεσίες που παρέχει.

Προμήθειες

Η κεντρική διοίκηση του ομίλου της REHAU στην ελβετική πόλη Muri αποτελεί ταυτόχρονα την έδρα της Διαχείρισης Υλικών και του Logistics. Η ανεξάρτητη εμπορική εταιρεία αγοράζει παγκόσμια πρώτες ύλες, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για τη REHAU και επιπλέον οργανώνει τις Μεταφορές και το Logistics. Η οικονομικότητα, η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η ικανότητα παράδοσης και η αξιοπιστία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της REHAU.

Ακαδημία REHAU

Χάρη σε εξαιρετικούς συμβούλους, η εταιρεία REHAU είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το δυναμικό των λύσεων που βασίζονται στα πολυμερή υλικά. Στόχος της είναι να στηρίξει υποδειγματικά τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο και τον κλάδο της βιομηχανίας και χρησιμοποιούν προϊόντα της εταιρείας. Για να μπορέσει να τηρηθεί η υπόσχεσή περί ποιότητας χωρίς περιορισμούς, η εταιρεία REHAU μεταδίδει σε τεχνίτες, εμπόρους και πωλητές μέσω εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων τις βασικές της αρχές, αλλά και τις λεπτομέρειες που αφορούν στις υπηρεσίες που παρέχει.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται διεθνώς αλλά και ως υπεύθυνος εργοδότης, η εταιρεία REHAU δίνει το παρόν και πέραν των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Σε παγκόσμιο επίπεδο δραστηριοποιείται σε διάφορους κοινωνικούς τομείς προς όφελος οικολογικών, οικονομικών κοινωνικών και πολιτιστικών ζητημάτων. Στόχος της εταιρείας είναι πάντοτε, να αναλάβουμε μακροπρόθεσμα την κοινωνική ευθύνη, αντί να επενδύουμε σε στιγμιαίες επεμβάσεις χωρίς μόνιμη επίδραση.

Ιστορία

1948 Ίδρυση στην πόλη Rehau της Άνω Φραγκονίας
Αντικατάσταση των συμβατικών υλικών με πολυμερή υλικά

Η εταιρεία REHAU στην Αυστρία

Το έτος 1956 ιδρύθηκε στην Αυστρία η 1η θυγατρική εταιρεία του ομίλου REHAU. To 1961 ξεκίνησε η κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής στο Neulengbach, το οποίο μέχρι σήμερα επεκτείνεται διαρκώς. Ακολούθησε η κατασκευή 2 γραφείων πωλήσεων: για τον τομέα της Οικοδομής με έδρα στο Guntramsdorf της Νότιας Αυστρίας και για τον τομέα της Βιομηχανίας στο Linz, στη Βόρεια Αυστρία.

…και στην περιφέρεια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Το 1996, η έδρα της περιφέρειας των νοτιοανατολικών χωρών της Ευρώπης μεταφέρεται στη Βιέννη. Στις αρχές του 2007 μετονομάστηκε, στα πλαίσια μιας παγκόσμιας ανακατανομής της διοικητικής δομής του Ομίλου REHAU, σε Περιφέρεια NE. Στην περιφέρεια αυτή ανήκουν οι χώρες: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Αυστρία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Τσεχία, Τουρκία, Ουγγαρία, Ουκρανία και η Κύπρος, της οποίας την ευθύνη για την αγορά φέρει η χώρα μας.

Εκτός από το εργοστάσιο στο Neulengbach, λειτουργεί και ένα άλλο εργοστάσιο παραγωγής στην περιοχή Osmaneli στην Τουρκία.

Συνολικά, στην περιφέρεια ΝΕ απασχολούνται σήμερα περισσότεροι από 1.900 υπάλληλοι, σε 24 γραφεία πωλήσεων, σε 19 χώρες εκτός της Αυστρίας, στους τομείς: Χρηματοοικονομικών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Τεχνολογίας Εφαρμογών, Logistics, Μηχανογράφησης και Marketing-Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων. στον τομέα της χρηματοδότησης, ανθρώπινου δυναμικού, τη μηχανική εφαρμογή, η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, IT / IS και Μάρκετινγκ / Επικοινωνιών / Δημοσίων Σχέσεων. Περίπου 450 εργάζονται στην Αυστρία, ενώ οι υπόλοιποι 1.000 απασχολούνται στις υπόλοιπες χώρες.

#63489_12_2_19

Opening Hours

Monday

09:00-17:00

Tuesday

09:00-17:00

Wednesday

09:00-17:00

Thursday

09:00-17:00

Friday

09:00-17:00

Saturday

-

Sunday

-