Η ΡΟΛΚΑ Α.Β.Ε.Ε. κατασκευάζει έτοιμα ρολά και γκαραζόπορτες κατόπιν παραγγελίας με σύγχρονα μηχανήματα και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό. Είναι καθετοποιημένη βιομηχανία παραγωγής συστημάτων ρολών με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εμπορεύεται όλα τα παραγόμενα προϊόντα της. Η εταιρεία έχει την αποκλειστική σχεδίαση των προϊόντων της και με την εμπειρία της μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στον τομέα των οικιακών ρολών και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές σε όλη την Ελλάδα.

Παρόλα αυτά δεν μένει στάσιμη και συνεχίζει να πρωτοπορεί, επενδύοντας σε προϊόντα, τεχνικά, σχεδιαστικά και λειτουργικά άρτια ώστε να ικανοποιούν τις αυξανόμενες ανάγκες της εποχής μας. Η ευκολία στη συναρμολόγηση, η αποδεδειγμένη αντοχή των συστημάτων και η υπεροχή στο σχεδιασμό είναι γνωρίσματα που καθιστούν τα συστήματα ρολών της εταιρείας την κορυφαία επιλογή της αγοράς.

Η εταιρεία έχει έδρα στην Κατερίνη σε ιδιόκτητη έκταση 17.500 τ.μ. με κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής δόμησης 9.000 τ.μ. Κατασκευάζει συστήματα ρολών και γκαραζόπορτες κατόπιν παραγγελίας και εμπορεύεται όλα τα παραγόμενα προϊόντα της όπως φυλλαράκια αλουμινίου πολυουρεθάνης, κουτιά και εξαρτήματα, τα οποία είναι αποκλειστικής σχεδίασης της.

Πιστοποίηση και έλεγχος

Η ROLKA Α.Β.Ε.Ε. έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008 από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TUV – HELLAS για τη σχεδίαση και την παραγωγή συστημάτων ρολού. Η μέτρηση των προϊόντων για ανεμοπίεση και θερμοπερατότητα έγινε στον γερμανικό διαπιστευμένο φορέα IFT ROSENHEIM. Όλα τα παραγόμενα προϊόντα φέρουν την σήμανση CE. Ο συνεχής έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας αποτελεί και την εγγύηση για την διασφάλιση της ποιότητα των παραγομένων συστημάτων.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ VIDEO:

#3182_004

Opening Hours

Monday

07.30 - 15.30

Tuesday

07.30 - 15.30

Wednesday

07.30 - 15.30

Thursday

07.30 - 15.30

Friday

07.30 - 15.30

Saturday

-

Sunday

-

Contact Owner