ΒΙΟΚΑΛ: Συνεχείς επενδύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας στις μήτρες διέλασης

ΒΙΟΚΑΛ: Συνεχείς επενδύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας στις μήτρες διέλασης

Η ΒΙΟΚΑΛ δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή εργαλείων, μητρών και καλουπιών διέλασης αλουμινίου. Ιδρυτής της είναι ο Ιωάννης Τομπουλίδης, ο οποίος διαθέτει εμπειρία άνω των 40 ετών -αρχικά στη επιδιόρθωση και έπειτα στην κατασκευή- στον χώρο. Από το 1993 διατηρεί σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με τους πελάτες της (μεταξύ των οποίων κορυφαίες διελάσεις της χώρας), διαγράφοντας συνεχώς ανοδική πορεία.

Με μοναδικό στόχο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία κατάφερε να βελτιώσει τις διαδικασίες μελέτης και κατασκευής της μήτρας, επενδύοντας σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνα σχεδιαστικά προγράμματα. Παράλληλα εξέλιξε τις μηχανουργικές κατεργασίες και επένδυσε στην περαιτέρω εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ακούραστα συνεχίζει να επενδύει σε τεχνογνωσία όσον αφορά στη σχεδίαση και κατασκευή μίας μήτρας προς ικανοποίηση των απαιτητικών πελατών της, των οποίων οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας γίνονται κίνητρο για την αυτοβελτίωση της ίδιας.