Η BMP ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ελαστικών παρεμβυσμάτων, προφίλ, πολυαμιδίων και ειδικών θερμοπλαστικών. Τα δάπεδα τύπου deck που χρησιμοποιούνται στην κάλυψη δαπέδων, επικαλύψεις κτιρίων καθώς και για περιφράξεις, αποτελούν τη νέα πρωτοποριακή δραστηριότητα της εταιρίας, της οποίας ο διαρκής στόχος είναι να παρέχει καινοτόμα προϊόντα μεγάλης αντοχής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η BMP στην Ελλάδα έχει δύο μονάδες παραγωγής, μία στις Σέρρες και μία στο Κιλκίς. Από τις Σέρρες και το Κιλκίς εξυπηρετείται όχι μόνο η εγχώρια αγορά, αλλά και η αγορά ολόκληρων των Βαλκανίων, καθώς και αγορές σε άλλες ηπείρους, προσφέροντας πιστοποιημένες ποιοτικές λύσεις σε μία πλειάδα κατασκευαστικών εφαρμογών.

Η μεγάλη εμπειρία (πάνω από 60 χρόνια), αλλά και η υψηλή τεχνογνωσία, έχουν καταξιώσει την BMP στο χώρο της. Η εταιρία εγγυάται άριστες επιδόσεις χάρη στην υψηλή ποιότητα σε όλα τα στάδια της έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής και διάθεσης των τελικών της προϊόντων.

Η BMP προμηθεύει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η ανάπτυξη διαφόρων προϊόντων στο πέρασμα των χρόνων, της επιτρέπει να προσφέρει σήμερα περισσότερα από 5000 είδη. Αυτά μπορούν να χωριστούν σε 10 κύριες κατηγορίες:

  • Παρεμβύσματα για κουφώματα Αλουμινίου και Ξύλου
  • Παρεμβύσματα για για υαλοπίνακες
  • Προφίλ για τη βιομηχανία Επίπλου
  • Παρεμβύσματα για την Αυτοκινητοβιομηχανία
  • Παρεμβύσματα Ειδικών Εφαρμογών
  • Παρεμβύσματα για βιομηχανικά ρολά, γκαραζόπορτες κλπ
  • Πολυαμίδια
  • Ελαστικά παρεμβύσματα για πλοία
  • Παρεμβύσματα για ψυγεία, καταψύκτες, ψυκτικούς θαλάμους
  • Woopee για δάπεδα, περιφράξεις, πισίνες κτλ

Οι αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για όλο και περισσότερα εξειδικευμένα προϊόντα, έχουν οδηγήσει την BMP σε μια διαρκή αναζήτηση νέων υλικών και τεχνολογιών. Βασικός σκοπός είναι μονίμως να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, ώστε να επιβεβαιώνει το δυναμισμό και τη ζωτικότητα που κάνουν τη BMP να ξεχωρίζει εδώ και περισσότερο από 60 χρόνια.

Η BMP έχει εισάγει τον κανονισμό UNI9122 της επιτροπής CENTC33-WG4-TG14 για την εξακρίβωση και επιθεώρηση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού EN12365 περί παρεμβυσμάτων που προορίζονται για την Πολιτική Μηχανική, προσφέροντας στους πελάτες της ποιοτικές και υπεύθυνες λύσεις!

Opening Hours

Monday

08:00 – 16:00

Tuesday

08:00 – 16:00

Wednesday

08:00 – 16:00

Thursday

08:00 – 16:00

Friday

08:00 – 16:00

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, 62100, Λεύκωνας, Σέρρες

GPS

41.101982877064, 23.469259120247

Soc. Networks