ΑΛΚΑΤ – Δαμανάκης: Το 60% του τζίρου της σε εξαγωγές ποιοτικού κουφώματος

ΑΛΚΑΤ – Δαμανάκης: Το 60% του τζίρου της σε εξαγωγές ποιοτικού κουφώματος

Χωρίς διατυμπανισμούς και έχοντας καθιερώσει ένα χαμηλό προφίλ, η οικογένεια Δαμανάκη που ελέγχει την ALKAT A.E., έχει επιδείξει την τελευταία πενταετία μία σημαντική εξωστρεφή δραστηριότητα στον χώρο του επώνυμου κουφώματος, η οποία επεκτείνεται σε όλες σχεδόν τις ηπείρους, καλύπτοντας αυτή τη στιγμή το 60% περίπου του τζίρου της.

Η εταιρία έχει σχεδιάσει και παράγει τα συστήματα κουφωμάτων EUROLINE τα οποία και κατασκευάζει και σαν έτοιμο κούφωμα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών τα διαθέτει εκτός από το δίκτυο των αντιπροσώπων της στη Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού μέσω θυγατρικών της εταιριών που έχει δημιουργήσει εκεί.

Αυτή τη στιγμή τα κουφώματα EUROLINE έχουν παρουσία στις χώρες Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, ΗΠΑ, Ν. Αφρική, Καμερούν, Αίγυπτο και Αλγερία.

Το βραβείο ALUMINI

Για τη σπουδαία εξαγωγική δραστηριότητά της σε όλον τον κόσμο, η ALKAT – Γ. ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ βραβεύτηκε στην εκδήλωση των βραβείων ALUMINI που έγινε στο πλαίσιο του πρόσφατου 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ». Το βραβείο παρέδωσε στον ιδρυτή της εταιρείας κ. Γιάννη Δαμανάκη, ο κ. Γιώργος Καλογεράκης, μέλος της επιτροπής συνεδρίου.

Η ALKAT – Γ. ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ κλείνει φέτος 4 δεκαετίες στην ιστορία του ασφαλούς, ποιοτικού και διαχρονικού κουφώματος.

The post ΑΛΚΑΤ – Δαμανάκης: Το 60% του τζίρου της σε εξαγωγές ποιοτικού κουφώματος appeared first on Alunet.

Source: alunet
ΑΛΚΑΤ – Δαμανάκης: Το 60% του τζίρου της σε εξαγωγές ποιοτικού κουφώματος