Η ΑLFA ALUMINIUM δημιουργεί για πάνω από 50 χρόνια πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου

Έχοντας καταγράψει μια επιτυχημένη και πάνω απ’ όλα αναγνωρισμένη πορεία στο πέρασμα του χρόνου, έχει πλέον καθιερωθεί σήμερα ως δημιουργός πρωτοποριακών προϊόντων αλουμινίου αρίστης ποιότητας. Προϊόντα πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους Οργανισμούς Πιστοποίησης Ποιότητας κατά ΕΝ ISO 9001:2008 και παραγόμενα με πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον κατά ΙSO 14001:2004.

Ακολουθώντας πιστά και αφοσιωμένα τον στόχο της, που δεν είναι παρά η συνεχής ικανοποίηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η εταιρία μας συνεχίζει καθημερινά να επενδύει στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την δημιουργία νέων προϊόντων.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η ΑLFA ALUMINIUM ιδρύθηκε το 1996 δίνοντας νέα πνοή στον χώρο του αλουμινίου με τους υψηλούς στόχους που θέτει από εκείνη την χρονιά κιόλας. Μπαίνει δυναμικά το 1996 στην αγορά με την παραγωγή panels αλουμινίου.

Αναλυτικά οι κατηγορίες προϊόντων ALFA:

 • ALFA συστήματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα.
 • ALFA συστήματα στήριξης Φ/Β Πάρκου-Στέγης-Κεραμοσκεπής&Βιομηχανικής Στέγης.
 • ALFA θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου & ξύλου.
 • ALFA panels αλουμινίου πρεσαριστά, παραδοσιακά & inox.
 • ALFA παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου – αυλόπορτες – αυλόγυροι.
 • ΑLFA κάγκελα αλουμινίου Α10 inox anodizing.
 • ALFA πόρτες εσωτερικού χώρου.
 • ALFA πέργκολες αλουμινίου.
 • ΑLFA τοξωτά κουφώματα αλουμινίου.
 • ALFA στέγαστρα κυρίας εισόδου.
 • ΑLFA εξαρτήματα αλουμινίου.

Όπως ακριβώς ALFA ονομάστηκαν και τα συστήματα αλουμινίου νέας γενιάς που παράγει και ήδη διαθέτει με μεγάλη ανταπόκριση στην αγορά από τις αρχές του 2007 η ALFA PRESS s.a, εταιρία διέλασης αλουμινίου του ομίλου,η οποία δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες τις αγοράς για ένα νέο σύστημα υψηλών απαιτήσεων.

Το προφίλ που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των Φ/Β βάσεων και των εξαρτημάτων των συστημάτων ALFA ENERGY είναι ειδικού κράματος (Αριθμ.Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας 20100100564) με ειδικές μηχανικές και χημικές ιδιότητες, οι οποίες έχουν επίσης ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από τον ΕΒΕΤΑΜ.

Ο συνδυασμός της αντοχής των συστημάτων με την ευκολία στη συναρμολόγησή τους, ελαχιστοποιεί τον χρόνο εγκατάστασης για τον κατασκευαστή, χαμηλώνει το κοστολόγιο και καθιστά τα συστήματα ALFA ENERGY ως τα πλέον ανταγωνιστικά της αγοράς.

Τα συστήματα ALFA ENERGY, έχουν καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Μέχρι σήμερα τα συστήματα ALFA ENERGY έχουν χρησιμοποιηθεί σε μικρά και μεγάλα έργα με τεράστια περιβαλλοντικά οφέλη, συνολικής ενέργειας πάνω απο 120 MW, που σημαίνει ότι απετράπει ετήσια έκλυση τουλάχιστον 150.000 tn διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα που για να απορροφηθεί χρειάζονται 170.000 στρέμματα δάσους και είναι ισοδύναμο με τα οφέλη που θα παρέχουν περίπου 10.000.000 δέντρα κατά την φωτοσύνθεσή τους.

Προσφέρουν δυνατότητα επιλογής ανάλογα με την περιοχή τοποθέτησης καθως ανταποκρίνονται πλήρως στις καταπονήσεις όπως ίδιο βάρος Φ/Β,ανεμοπίεση,χιονόπτωση, σεισμικότητα και επιπλέον έχουν 25 ετή εγγύηση.

#2925_001

Address & Contact

Our Address

42ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, T.K. 19011, Αυλώνα

GPS

38.25508, 23.765446

Telephone