Η Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1978 από το Βασίλη Αργυρόπουλο. Οι πρώτες εγκαταστάσεις ανοίγουν στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου η εταιρία εδραιώθηκε ανάμεσα στις πιο δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου αλουμινίου.

Στις αρχές του 2000, προβλέποντας την αλματώδη ανάπτυξη στον κατασκευαστικό τομέα που συμπαρέσυρε και την εμπορία συστημάτων αλουμινίου, προχωρήσαμε στην αγορά οικοπέδου 2 στρεμμάτων στην οδό Τατοΐου 165 στη Μεταμόρφωση όπου και ξεκίνησε η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων. Τον Απρίλιο του 2004 αποχαιρετήσαμε με συγκίνηση την ιστορική μας έδρα μπαίνοντας σε νέα εποχή εξωστρέφειας και ανάπτυξης.

Την τελευταία δεκαετία, με την είσοδο στη διοίκηση της δεύτερης γενιάς, πραγματοποιήθηκε ευρεία αναδιοργάνωση της εταιρίας σε σύγχρονα πρότυπα πάντα με σεβασμό στις αρχές της.

Στόχος μας παραμένει η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η δυναμική παρουσία μας σε όλες τις μελλοντικές εξελίξεις του κλάδου.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η βασική δραστηριότητα της Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. είναι το χονδρικό εμπόριο συστημάτων αλουμινίου καθώς και το εμπόριο εξαρτημάτων, ρολών και σητών. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ποσότητες στοκ, που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ζήτηση και να βοηθήσουν τους πελάτες μας να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και γρήγοροι στις παραδόσεις τους.

Η καθαρή οικονομική θέση της εταιρίας εγγυάται την ταχεία και αξιόπιστη εξυπηρέτηση προς όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς:​

  • επαγγελματίες του χώρου του αλουμινίου
  • επαγγελματίες του χώρου της κατασκευής (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, εργολάβους οικοδομών)
  • τεχνικές εταιρίες,ιδιώτες (νέα κατασκευή, ανακαίνιση, συντήρηση)
  • ξενοδοχεία.

Η εταιρία αποτελεί αποκλειστικό συνεργάτη της Europa Profil Αλουμίνιο εδώ και 40 χρόνια. Διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τους σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν την πλειονότητα των ποιοτικών και καλαίσθητων προϊόντων της Europa.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι εγκαταστάσεις της Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. βρίσκονται στην οδό Τατοΐου 165 & Οδυσσέως στη Μεταμόρφωση Αττικής. Αποτελούνται από ισόγειο χώρο γραφείων και χώρο φορτοεκφόρτωσης επιφάνειας 500τ.μ., καθώς και από υπόγειο αποθηκευτικό χώρο 1500τ.μ. που διαθέτει πρόσβαση μέσω ράμπας.

Δύο γερανογέφυρες 2 τόνων εξυπηρετούν τον επάνω χώρο και τον χώρο του υπογείου, οι οποίοι επικοινωνούν με επαγγελματικό ασανσέρ 6,5μ. που μπορεί να μεταφέρει σε ειδικά καρότσια όλα τα προφίλ αλουμινίου. Με αυτό τον τρόπο τα δύο επίπεδα του καταστήματος μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα και ταυτόχρονα.

Επίσης, διαθέτουμε δύο φορτηγά για την εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Αττική, καθώς και για τη μεταφορά παραγγελιών σε οποιοδήποτε πρακτορείο για αποστολές σε νησιά και επαρχία.

Opening Hours

Monday

07:00-15:00

Tuesday

07:00-15:00

Wednesday

07:00-15:00

Thursday

07:00-15:00

Friday

07:00-15:00

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Τατοΐου 165, Μεταμόρφωση TK 144 52

GPS

38.065308, 23.759323

Soc. Networks