Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1992 στο τομέα των κουφωμάτων και κατέχει μια θέση μέσα στις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των κουφωμάτων Αλουμινίου και του συνθετικού κουφώματος στην Ελλάδα. Έχοντας ως έδρα το νομό Αττικής διαθέτει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ως προς τη διακίνηση των προϊόντων της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα η εταιρεία μας ακολουθεί μια επεκτατική πολιτική σε νέες αγορές μεμονωμένα ή σε συνεργασία με εγχώριες εταιρείες του κλάδου. Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτιστοποίηση των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βασικός τομέας της δραστηριότητάς μας είναι η χοντρική πώληση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC σε επαγγελματίες του χώρου, κατασκευαστές κουφωμάτων , εκθέσεις κουφωμάτων, τεχνικές εταιρίες, εργολήπτες, μηχανικούς . Χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην κατασκευή κουφωμάτων και σε συνδυασμό με τις άρτια εξοπλισμένες γραμμές παραγωγής που διαθέτει, η etoimokoufoma.gr προσφέρει στους συνεργάτες της κουφώματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Ο τομέας χονδρικής διάθεσης έτοιμου κουφώματος παράγει:

  • Έτοιμο κούφωμα PVC Rehau με τις εξελιγμένες σειρές Euro 70, Synego, Geneo.
  • Έτοιμο κούφωμα αλουμινίου Alumil, Europa.
  • Έτοιμο ρολά αλουμινίου και γκαραζόπορτες.
  • Περιμετρικός μηχανισμός ασφαλείας GU.
  • Έτοιμο κούφωμα πιστοποιημένο για παθητικές κατοικίες(Passive house, nZEB)
  • Παράδοση των προϊόντων στο έργο με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών.

 

Opening Hours

Monday

08.00 - 16.00

Tuesday

08.00 - 16.00

Wednesday

08.00 - 16.00

Thursday

08.00 - 16.00

Friday

08.00 - 16.00

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

2ο χλμ Βάρης-Κορωπίου, Βάρη Τ.Κ. 19400

GPS

37.843554, 23.819738

Soc. Networks