Η Somfy Hellas A.E. είναι θυγατρική στην Ελλάδα του ομίλου Somfy, του μεγαλύτερου παγκοσμίως παραγωγού συστημάτων αυτοματισμών και ασφάλειας για πολλές οικιακές εφαρμογές, όπως μοτέρ οικιακών ρολών, συστημάτων σκίασης. ανοιγόμενων πορτών, γκαραζόπορτες κά

Οι ασύρματες τεχνολογίες της Somfy διευκολύνουν τη διαχείριση του σπιτιού σας, παρέχοντάς σας περισσότερη άνεση και ασφάλεια. Τα ηλεκτροκίνητα προϊόντα επικοινωνούν έτσι μεταξύ τους, ασύρματα, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι ο εξοπλισμός μπορεί να ομαδοποιηθεί και να ελεγχθεί συλλογικά από τηλεχειριστήριο ή λύσεις αυτοματισμού. Τα συστήματα αυτά, με δυνατότητα κλιμάκωσης σας επιτρέπουν να προσθέστε εξοπλισμούς καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες και ο προϋπολογισμός σας, χωρίς να διακόψετε την αρχική εγκατάσταση.

Ασύρματες τεχνολογίες

io-homecontrol® – Ασύρματη τεχνολογία πολλαπλών σημάτων
Αυτή είναι η τεχνολογία αναφοράς για επαγγελματίες. Η τεχνολογία io-homecontrol® είναι πρωτόκολλο ραδιομετάδοσης που χρησιμοποιείται από μεγάλες επωνυμίες συμπεριλαμβανομένων των: Velux για παράθυρα οροφής, Niko για φωτισμό, Ciat, Honeywell και Atlantic για θέρμανση, και φυσικά της τελευταίας γενιάς μοτέρ Somfy! Είναι η τεχνολογία αναφοράς για επωνυμίες ειδικών για το σπίτι.

Αυτή η τεχνολογία συνιστάται για απομακρυσμένο έλεγχο. Αν η δυνατότητα κλιμάκωσης αποτελεί προτεραιότητά σας και σχεδιάζετε να ομαδοποιήσετε ηλεκτρικό εξοπλισμό από άλλες μάρκες βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα, όπως συστήματα σκίασης ή παράθυρα οροφής, φωτισμό, θέρμανση κ.λπ.

RTS
Το RTS είναι το παραδοσιακό πρωτόκολλο ραδιομετάδοσης της Somfy με περισσότερα από 10 εκατομμύρια κομμάτια εξοπλισμού εγκατεστημένα παγκοσμίως. Αυτή είναι η τεχνολογία αναφοράς για τις λύσεις που διατίθενται στα καταστήματα με είδη DIY Somfy.

Αυτή η τεχνολογία συνιστάται εάν έχετε μόνο μερικά ανοίγματα για ηλεκτρική μετατροπή και δεν σκοπεύετε να μετατρέψετε περισσότερα αυτή τη στιγμή.

Τα προϊόντα της Somfy καλύπτουν τους τομείς:

  • ΠΑΡΑΘΥΡΑ – Οικιακά ρολά, ανοιγόμενα παντζούρια, οριζόντιες περσίδες εξωτερικού χώρου, εξωτερικές ρολοκουρτίνες, εσωτερικό σύστημα σκίασης, κουρτίνες.
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Somfy One, συναγερμός, θυροτηλεόραση, κάμερα.
  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ – Αυλόπορτα, γκαραζόπορτα.
  • ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ – TaHoma, φωτισμός, οθόνη προβολής, connexoon, θερμοστάτης WiFi.
  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ – Τέντες, πέργκολες.

F-2501-10112018

Opening Hours

Monday

08.00 - 16.00

Tuesday

08.00 - 16.00

Wednesday

08.00 - 16.00

Thursday

08.00 - 16.00

Friday

08.00 - 16.00

Saturday

-

Sunday

-

Contact Owner