Η TEAM ROLL δημιουργήθηκε για να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στο χώρο των ρολών αλουμινίου, με γνώμονα την υψηλή πιστοποιημένη ποιότητα και τις βαθιές ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες. Είναι μία νέας αντίληψης εταιρία, που φέρει όμως την εμπειρία του ιδρυτή και των στελεχών της.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2006, ιδρύεται η TEAM ROLL, στη Λ. Τατοΐου 236, από το Γιώργο Ρουκουνάκη, με αποστολή την ολοκληρωμένη παραγωγή ρολών αλουμινίου και μόνο, σε υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή. Σημαντικό σταθμό στην πορεία της αποτέλεσε η στρατηγικής σημασίας συνεργασία της με τη Somfy, ένα συνεργάτη με υψηλές προδιαγραφές και αναγνώριση στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Ως ενεργό μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, η TEAM ROLL συμμετέχει σε δραστηριότητες που εξελίσσουν ποιοτικά τον κλάδο.

Ενταγμένη στο σύστημα CE, είναι η πρώτη εταιρία του χώρου που ξεκινάει και ολοκληρώνει σχετικές μετρήσεις σε πάνω 650 τύπους ρολών. Ακολούθως, η TEAM ROLL επιβεβαιώνει ως απολύτως ακριβείς τις μετρήσεις της στο Ινστιτούτο ΤUV REHEINLAND HELLAS AE.

Τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή, τα σεμινάρια συνεργατών της TEAM ROLL.

Η TEAM ROLL σήμερα, έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία την παραγωγή 100.000 ρολών και με κεντρικό μήνυμα «Δημιουργούμε σχέσεις!», βλέπει το μέλλον μαζί με τους συνεργάτες της και προχωράει δυναμικά στη νέα αγορά που διαμορφώνεται.

10 λόγοι για να μας επιλέξετε:

  • Κάθε ρολό μας έχει τη δική του ταυτότητα. Αναγράφει τη δική του μέτρηση CE και όχι κάποια μέτρηση γενικής χρήσεως.
  • Στα απαραίτητα έγγραφα CE, που συνοδεύουν κάθε προϊόν μας, προσθέσαμε ένα ακόμα, που αναγράφει τα Nm του κάθε μοτέρ και το 16ψήφιο εργοστασιακό αριθμό παραγωγής του. Έτσι ο τελικός αποδέκτης – ιδιώτης είναι κατοχυρωμένος για το προϊόν που αγοράζει.
  • Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 650 μετρήσεις CE σε διαφορετικούς τύπους προϊόντων μας, σας δίνουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
  • Είμαστε οι πρώτοι που μετρήσαμε αλλά και επιβεβαιώσαμε ως απολύτως ακριβείς τις μετρήσεις μας στο Ινστιτούτο ΤUV REHEINLAND HELLAS AE.
  • Προσφέρουμε 2ετή εγγύηση στο ρολό για τη σωστή λειτουργία του και 5ετή στο μοτέρ, που ενεργοποιείται αποκλειστικά από τον τελικό αποδέκτη – ιδιώτη.
  • Τα ρολά ΤΕΑΜ ROLL συνεισφέρουν στη μείωση του συντελεστή θερμοπερατότητας των κουφωμάτων.
  • Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες, που καλύπτουν κάθε απαίτηση του τελικού καταναλωτή, από συνεργάτες – προμηθευτές κατοχυρωμένους και αναγνωρισμένους στο χώρο του αλουμινίου.
  • Προσφέρουμε οργανωμένο service και εξυπηρέτηση πελατών όλες τις ημέρες του χρόνου.
  • Το βασικό μας πλεονέκτημά είναι, ότι ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με ΡΟΛΛΑ. Απασχολούμε έμπειρο προσωπικό, έχουμε εξειδικευμένη τεχνογνωσία και είμαστε πάντα κοντά στους συνεργάτες μας.
  • Οι ανάγκες σας, μας εμπνέουν στη δημιουργία καλύτερων προϊόντων.

#63273_004

Opening Hours

Monday

08:30-16:30

Tuesday

08:30-16:30

Wednesday

08:30-16:30

Thursday

08:30-16:30

Friday

08:30-16:30

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Λεωφ. Τατοΐου 236, Τ.Κ. 13671 Αχαρνές

GPS

38.1106618, 23.7907332

Telephone
Soc. Networks