Από το 1992, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ διαθέτει ποικιλία τύπων συνθετικών κουφωμάτων στην Ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κατασκευαστικό χώρο του αλουμινίου, σύμφωνα πάντα με τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Η θερμομονωτική, ηχομονωτική και λειτουργική συμπεριφορά των προϊόντων, αλλά και η υψηλή και διαχρονική αισθητική τους, τα καθιστούν γνωστά εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου, έχοντας ως πρώτους πρεσβευτές της φήμης τους τους πλήρως ικανοποιημένους πελάτες μας.

Η εξέλιξη και οι επενδύσεις της Θερμοπλαστικής σε νέα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καθώς και η διεύρυνση της γκάμας των παραγόμενων προϊόντων καινοτομίας, έχουν σαν αποτέλεσμα τη σημαντική για την Ελληνική αγορά παραγωγή προϊόντων διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης με τις επωνυμίες feliblok και novablok, αντίστοιχα. Στα προϊόντα καινοτομίας συγκαταλέγονται:

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Θερμομονωτικά προϊόντα για την οικοδομή, καθώς και ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτηρίων ως αποτέλεσμα της διαρκούς έρευνας και ανάπτυξης. Με την παραγωγή εξηλασμένης πολυστερίνης ολοκληρώνεται η γκάμα προϊόντων θερμομόνωσης, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια πληθώρα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εξηλασμένη πολυστερίνη της Θερμοπλαστικής φέρει την επωνυμία novablok και συναντά τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και εφαρμογής που μόνο η Θερμοπλαστική μπορεί να προσφέρει.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η γκάμα των προϊόντων της Θερμοπλαστικής δεν σταματά να επεκτείνεται συνεχώς. Από ολοκληρωμένα συστήματα ρολών και γκαραζόπορτας, στις εφαρμογές πορτών διαφόρων τύπων, στις σίτες και στους υαλοπίνακες ειδικών εφαρμογών, υπάρχει πλήθος επιλογών για κάθε απαίτηση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Πιστοποιημένα ιχθυοκιβώτια, καθώς και πληθώρα προϊόντων συσκευασίας, καλύπτοντας με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες θερμομόνωσης και θερμοπροστασίας του περιεχομένου, πάντα κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές και την πιστοποιημένη καταλληλότητα του υλικού για τη συσκευασία τροφίμων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η πολιτική ποιότητας της εταιρείας μας πιστοποιείται από τις αρχές του 2000 με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 και με το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία ΕΛΟΤ 1801:2002 / BS OHSAS 18001:2007. Η συμμόρφωσή της δε με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας πιστοποιείται από τις αρχές του 2008 με τη σήμανση CE σε όλα τα προϊόντα της. Ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο αντιπροσωπειών και υποκαταστημάτων, ανεπτυγμένο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών, τοποθετεί τα προϊόντα μας, και παρέχει υπηρεσίες after-sale service, αναπτύσσοντας έτσι μία σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ VIDEO:

#1133_004

Opening Hours

Monday

08.00 - 16.00

Tuesday

08.00 - 16.00

Wednesday

08.00 - 16.00

Thursday

08.00 - 16.00

Friday

08.00 - 16.00

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Αμυγδαλεώνας – Καβάλα T.K. 640 12

GPS

40.9751411, 24.3619989

Telephone
Soc. Networks