Η Zanzar Hellas ιδρύθηκε το 2010 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής Zanzar SpA στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, με κύρια δραστηριότητα την προώθηση αντικουνουπικών συστημάτων και την παροχή τεχνολογικής υποστήριξης στους κατά τόπους παραγωγούς. Η εταιρεία στελεχώνεται από ανθρώπους με εμπειρία και ειδίκευση πάνω από 25 χρόνια στα συστήματα σήτας.

Σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της Zanzar SpA, την μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων, την έρευνα και την ανάπτυξη, πολύ γρήγορα καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των αντικουνουπικών συστημάτων στις παραπάνω αγορές, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της. Παράλληλα, ήταν αυτή που «διαμόρφωσε» και στην ελληνική αγορά μοντέλα όπως την πρωτότυπη 022, 027, Plisse Zero και Jolly.

Αυτό που είναι ξεχωριστό για την Zanzar Hellas, είναι ότι ήταν η πρώτη στην ελληνική αγορά που έδωσε στους συνεργάτες της παραγωγούς, ολοκληρωμένες λύσεις για την παραγωγή συστημάτων σήτας Plisse, από το αρχικό στήσιμο μίας καθετοποιημένης παραγωγής, την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση, τις πρώτες ύλες, τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τη συνεχή υποστήριξη. Με τον τρόπο αυτό τους βοηθά με ουσιαστικό τρόπο να αυξήσουν την γκάμα των προϊόντων τους αλλά και την ποιότητα των συστημάτων στην αγορά, σε πολύ σύντομο χρόνο και χωρίς ρίσκο επένδυσης από την πλευρά τους.

Παράλληλα, απευθύνεται και στο σύνολο των παραγωγών σήτας της ελληνικής αγοράς, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες λύσεις για τον εμπλουτισμό των παραγόμενων προϊόντων τους με νέα, καινοτόμα προϊόντα, τόσο στον χώρο της σήτας όσο και σε άλλες εφαρμογές για το εσωτερικό ή το εξωτερικό του παραθύρου.

Opening Hours

Monday

08:00 - 16:00

Tuesday

08:00 - 16:00

Wednesday

08:00 - 16:00

Thursday

08:00 - 16:00

Friday

08:00 - 16:00

Saturday

-

Sunday

-