Ορίστηκε για τον Οκτώβριο του 2018 το 7ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα

Ορίστηκε για τον Οκτώβριο του 2018 το 7ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα

Με θέα τον Θεσσαλικό κάμπο, η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ το διάστημα 19 – 21 Οκτωβρίου 2018. Με σύνθημα «Κοιτάμε Μπροστά» το Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και τοποθετήσεις προσκεκλημένων ομιλητών και συνέδρων, με στόχο τις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα και προβληματισμούς όσων απασχολούνται στον Κλάδο του Αλουμινίου και των Μεταλλικών Κατασκευών γενικότερα.

Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου του επαγγέλματος, τους συνεργατικούς σχηματισμούς, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, τις ανακαινίσεις και αντικαταστάσεις με προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και την ανάκαμψη του Κλάδου βάζοντας φρένο στην περαιτέρω συρρίκνωσή του, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, την εκλογίκευση και τρόπους ελέγχου εισαγωγών από Βαλκανικές χώρες, την εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό προσανατολισμό κ.ά.

Ένα Πανελλήνιο Συνέδριο που αποτελεί πάντα μοναδική ευκαιρία συνάντησης όλων των ανθρώπων του Κλάδου για ενημέρωση και διάλογο. Σημείο αναφοράς στην πληροφόρηση και κόμβος συνάντησης χορηγών, επαγγελματιών και επιστημόνων.

Στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών 2018 θα συμμετέχουν Φορείς και Επιχειρήσεις του Κλάδου (Κατασκευαστές, Βιομηχανίες Διέλασης, Παραγωγοί Πούδρας, Βαφεία, Εμπορικά Αλουμινίου, Εξαρτήματα, Μηχανήματα, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί κ.λ.π. Θα πλαισιωθεί δε από Προσυνεδριακές Εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας που θα υποστηριχθούν από τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας.

Στο μεγάλο αυτό γεγονός καλούνται να συμμετέχουν όλα τα Σωματεία, Κατασκευαστές και Επαγγελματίες του Κλάδου από όλη την Ελλάδα.

Το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Τρικάλων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τρικκαίων και το Επιμελητήριο Τρικάλων θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διοργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος και θα φροντίσουν για τη φιλοξενία όλων των συμμετεχόντων.

Το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό του Κλάδου και διοργανώνεται σε μια μεταβατική περίοδο, όπου η ανασυγκρότηση των δυνάμεων του παραγωγικού κλάδου κρίνεται απαραίτητη προκειμένου αυτό να μεταφραστεί σε μια δυναμική για τους επαγγελματίες εποχή. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία το 7ο Συνέδριο έρχεται να συμβάλει τα μέγιστα στην προώθηση του Κλάδου στην ελληνική επικράτεια.

Η διοργάνωση για μία ακόμη φορά θα γίνει από την Profilemedia και την Profilgroup.

The post Ορίστηκε για τον Οκτώβριο του 2018 το 7ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα appeared first on Alunet.

Source: Alunet